Dokumentasjon - Hurtigvalg


Ofte stilte spørsmål

Hvem passer Tradefloor til?

Tradefloor kan brukes på flere måter og passer derfor både for nybegynnere og nysgjerrige, samt for deg som har handlet mye eller er professionell. Uansett bakgrunn og kunnskap er du velkommen i chatten. Les mer om kundeprofiler her.

Hvor mye må jeg handle for?

Siden du selv styrer handelen, velger du selv hvor mye du handler for. En klassisk nybegynnerfeil er å kjøpe for mye i forhold til hva man tåler å tape, slik at man blir presset til å gjøre dumme bevegelser. Hold derfor posisjonene små, slik at du sover godt og får lang tid på å lære og eksperimentere i markedet. Hvis vi må sette et beløp, vil vi ikke anbefale å handle tipsene fra Tradefloor for mindre enn 8000kr. Handler du for mindre enn dette går mye av vinningen opp i spinningen i form av kurtasje.

Hva er resultatene til Tradefloor?

Det er vanskelig å sammenligne Tradefloor med et fond eller indeks, da systemet publiserer mange tips og ikke alle disse handles slavisk. Tradefloor plukker i hovedsak aksjer som allerede stiger, og som statistisk fortsatt kommer til å stige. Historisk avkastning bak hver aksjestrategi finner du i tipsoversikten på Tradefloor.

Hva koster Tradefloor?

Det finnes 3 abonnementer å velge mellom. Fox (199kr/mnd), Gekko (399kr/mnd) og Wildman (799kr/mnd). Abonnementene har ingen bindingstid utover påbegynt mnd.


Hvordan kan denne siden bli bedre? Gi oss tilbakemelding