I løpet av de siste fire årene har vi utviklet et av landets mest aktive miljø og sanntidsforum for prat om aksjer, teknisk analyse og finansmarkedet. Nå går Tradefloor fra å være en aksjechat til et sofistikert hjelpemiddel for tradere, aksjesparere og investorer. Vi bygget det verktøyet vi selv ville ha, men ikke kunne få tak i. Nå ønsker vi å dele det med deg.

Hvorfor er aksjealgoritmer noe de fleste av oss kun forbinder med de store husene på Wall Street? Hvorfor skal slike verktøy kun være tilgjengelig for de profesjonelle? Er algoritmer for avansert for meg? Tvert i mot. En algoritme trenger ikke inneholde avanserte matematiske tegn eller greske symboler. En algoritme er pr. definisjon er kun et sett regler med utregninger som blir utført slavisk, som regel av en datamaskin. I aksjeverdenen handler dette om regler for når du skal kjøpe, og når du skal selge. Vi har laget et verktøy som gjør det mulig for deg å teste deg frem til algoritmer som fungerer for aksjene du er opptatt av. Du trenger ikke skrive kode, men bruker et nytt og enkelt oppsett helt skreddersydd av Tradefloor. Når du har en strategi som fungerer på historiske kurser, holder Tradefloor deg oppdatert daglig via e-post når du bør kjøpe, shorte eller selge. Er du ikke interessert i å lage strategier selv, er Tradefloor fullt med ferdige strategier klare til bruk.

For å gi deg et innblikk i oppdateringene på Tradefloor har vi laget en lanseringsvideo. Vi digger den i full skjerm med høy lyd. Hvis du også liker den, blir vi ekstra glade hvis du deler den med andre.

Vi snakkes på Tradefloor!